POWERGEN Asia

Hero Subpage

Hero Subpage

Conference/Summit Programme

Loading
09:00
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    15 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
09:15
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    15 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
09:30
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    480 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
10:45
  1. 45 mins
11:20
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    10 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
11:30
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
    Energy Transition and Distribution Grids
11:50
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
    Substantial investment, innovation in smart grids and new business models are required to improve electricity distribution networks role in the Energy Transition.
12:10
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
12:30
  1. 60 mins
14:30
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
    We look at the potential of smart meters, smart substations and the role of digital enablers to unlock immediate and future value from the distribution grid.
14:50
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
    We look at the potential of smart meters, smart substations and the role of digital enablers to unlock immediate and future value from the distribution grid.
15:10
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
    We look at the potential of smart meters, smart substations and the role of digital enablers to unlock immediate and future value from the distribution grid.
15:30
  1. 30 mins
16:00
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
16:40
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Race to the edge
17:40
  1. 20 mins
09:00
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
09:20
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
10:00
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
    The Road to Customer Centricity Utilities must pivot nimbly to profit in the new era. The roll-out of smart meters is the cornerstone for customer- centric energy transformation.
10:20
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
10:40
  1. 50 mins
11:10
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
12:45
  1. 85 mins
14:10
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
    Transforming Data to Action
14:30
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
    Transforming Data to Action
15:10
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
    Transforming Data to Action
15:30
  1. 30 mins
16:20
  1. Level1A, Meeting Room 1-4
    20 mins
    • Asian Utility Week Summit: Service Recharged
    Disruptive Innovation in the Retail Power Sector Traditional energy retailers need to adapt quickly to the digital age as nimble digital challengers are chipping away at their core business
17:30
  1. 0 mins

FACTS & FIGURES:

  • 12,000
    VISITORS
  • 450
    SPEAKERS
  • 2,000
    UTILITY REPS
  • 350
    EXHIBITORS